Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Jimmy Choo x Symphonie

Rautias (ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Ori
12.5.2011, 17-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, KTK-I, KWPN-II, PM

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Bogart&Britanov Koulutustaso Grand Prix / 110cm
Kapasiteetti Grand Prix / 110cm

Armani v.d. Bogart

Armani oli ensimmäisiä koulupuolen kasvattejamme Bogart & Britanovissa. Se tulee omista tuontihevosistamme Jimmy Choosta ja Symphoniesta. Armanista odotimme paljon jo ennen sen syntymää. Sen molemmat vanhemmat tekivät upean uran Grand Prix-tasolla kouluratsastuksessa ja tavoitteenamme oli saada varsastakin Grand Prix-hevonen.

Ori osoitti olevansa odotusten arvoinen jo nuorella iällä. Se teki hienoa tulosta kouluradoilla ja siirtyi nopeasti vaativalle tasolle. Armanilla olikin äkkiä yli neljäkymmentä sijoitusta kouluradoilta ja päätimme siirtää orin jalostuskäyttöön. Nyt Armanilla on kaksi KWPN-orivarsaa Armada ja Bulgari, joista odotetaan isänsäveroisia kouluratsuja.
Palkittu KRJ-laatuarvostelun varsinaisessa tilaisuudessa 4/2017 I-palkinnolla pistein 9,5 + 40 + 20 + 20 + 15 = 104,5 p.

Prime Master RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 11.3.2017 pistein 6+9½+9+7+10+10+10+8½+8½ (87,222%)

Kantakirjattu Hevoskantakirjaan I-palkinnolla kantakirjaustilaisuudessa 2/18 pistein 20 + 20 + 22 + 20 = 82p.

Palkittu II-palkinnolla KWPN-yhdistyksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 pistein 3 + 0 + 40 + 10 + 10 + 10 = 73p.

23.04.2017 Chelmsford, irtoSert (Päätuomari: Kati)
17.01.2018 Everholt Estate, irtoSert (Päätuomari: Lissu T.)
Armani on olemukseltaan hyvin arvokkaan oloinen ja se tuntuu tietävän sen itsekin. Ihmisiä sekä muita hevosia kohtaan ori voi vaikuttaa jopa välinpitämättömältä, mutta mitenkään vaikea se ei suoranaisesti ole. Selästäkäsin Armani on kuin eri hevonen; se työskentelee mielellään ja tekee kaiken mitä ratsastaja pyytää ja vähän enemmänkin. Kaikenkaikkiaan Armani on hyvin näyttävä ratsu, joka tarvitsee vain vähän omaa tilaa.

Ratsastaessa Armani ei ole turhan nirso kuka selässä istuu. Se osaa mukautua ratsastajan tasoon ja antaa aika paljon virheitä anteeksi, joten sen selkään voi istua hieman kokemattomammatkin huoletta. Ammattitaitoisella ratsastajalla ori virittäytyy kuuntelemaan herkimpiäkin apuja ja siitä löytyy hyvin eteenpäinpyrkimystä. Armani työskentelee mielellään ja saattaa innostuessaan vähän kuumuakin, joka tosin näkyy lähinnä liioitellulla kokoamisasteella tai turhan aktiivisilla etujaloilla. Armani ei ole pöllöilevää tyyppiä eikä se tuhlaa energiaansa turhanpäiväiseen säikkymiseen. Hypätäkin ori osaa ihan hyvin vaikkei mikään estetykki olekaan. Satunnaiset kavalettiharjoitukset ja muutama oikea estekin silloin tällöin ovat kuitenkin omiaan virkistämään ja Armanikin tuntuu niistä pitävän. Maastolenkit ovat Armanin kanssa lähinnä rauhallisia sunnuntaikävelyitä. Eteenpäinpyrkimyksestä ei maastossa ole tietoakaan ja Armania saa toisinaan oikein maanitella, jos sen kanssa haluaa lisätä vauhtia.

Armani on kaikinpuolin helppo hevonen käsitellä, mutta mikään mamman mussukka se ei ole. Ori lähinnä sietää ihmisiä ympärillään ja seisoskelee kyllä kauniisti aloillaan, joskin hieman nyrpeän näköisenä. Välillä Armani saattaa esitellä hammasrivistöään ja nakella päätään turhautuneena, vaikka se ei koskaan oikeasti purisi. Sen täytyy vain ilmaista toisinaan kuinka epämiellyttävää kaikenlainen häärääminen on. Erikoisemmat toimenpiteet kuten eläinlääkärintarkastukset tai kengitys sujuvat pääasiassa ilman suurempia ongelmia. Armanin kanssa tulee hyvin toimeen, kun hoitaa hommansa rivakasti ja turhia hössöttämättä.

Armani ei ole mikään laumasielu. Ori stressaantuu lajitovereidensa seurassa herkästi ja se tarhaakin ylhäisessä yksinäisyydessään. Kisamatkat luonnistuvat Armanilta kuitenkin ongelmitta ja se pystyy jakamaan hevosauton muiden kanssa. Kisapaikalla ori viihtyy hyvin eikä se tunnu piittaavan yleisestä hälinästä tuon taivaallista. Armani tuntuu vähän nauttivan kun pääsee esiintymään ja toisinaan se erehtyy pitämään hieman enemmän meteliä itsestään.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Jimmy Choo
KRJ-I
rt, 165cm, kwpn
Guinness evm
rt, 165cm, kwpn
Starzewski evm
Melisende evm
C Vidya evm
rtkm, 167cm, kwpn
Aeron evm
Vincenza evm
Symphonie
KTK-II
rn,166cm, kwpn
Apollo L evm
m, 168cm, kwpn
Apostol evm
Solange evm
Lang Unity evm
rnkm, 167cm, kwpn
Severus evm
Lang Urban evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.26.12.2016 KWPN-o Armada v.d. Romilly om. Romilly e. A.D. Rough Party
2. s.04.02.2017 KWPN-o Bulgari v.d. Romilly om. Romilly e. Thule v.d. Romilly
3. s.15.02.2017 FWB-t Ysabelle Oasis Preferent, Q om. VRL-08368 e. Broadhurst Yosemite
4. s.27.02.2017 KWPN-t Breezy Blue HMS om. Harmony Sporthorses e. Bay Blue HMS
5. s.01.01.2018 KWPN-o Gucci v.d. Romilly KTK-II, Q om. Escapisme e. Oldfinion Catelyn