Virallinen nimi

virtuaalihevonen

VH00-000-0000
Rotu: Hollanninpuoliverinen Syntymäaika: 12.12.2017
Väri: Mustankimo Ikä: 12-vuotias
Säkäkorkeus: 166cm Ikääntyminen: Satunnainen
Sukupuoli: Tamma
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: Helppo A, re 160cm
Omistaja: VRL-00000 Kotitalli: Talli Tallinen
Kasvattaja: VRL-00000, Talli Tallinen

Itsevarma ja ajoittain jopa pöyhkeänkin oloinen Icarus on hyvin tietoinen omasta erinomaisuudestaan. Se nauttii hyppäämisestä ja on luonteeltaan erittäin hyvä kilpahevonen. Icarus ei hätkähdä isoja yleisömassoja tai kovaakaan taustameteliä, vaan keskittyy tehtäväänsä täydellisesti.

Tallissa Icarus on lauhkea kuin lammas ja hyvin helppo käsiteltävä. Tietyt säännöt sen kanssa on kuitenkin pidettävä, kuten kaikkien orien kanssa, jotta sen kanssa ei turhaan synny kiistoja johtajuudesta. Icaruksen voi hoitaa niin käytävällä, karsinassa, kuin pesupaikallakin, eikä sen kanssa ole koskaan ongelmia.

Talutettaessa Icaruksen kanssa on oltava tarkkana, sillä ori on hyvin kiinnostunut esittämään hienoimmat osaamansa temput tammoille. Icarus steppailee ja yrittää hyppiä pystyyn, jos sitä ei taitavasti pidä joka askeleella hallinnassaan. Orikuolain on tähän paras ratkaisu ja sen avulla Icarus pysyykin yleensä hallinnassa helposti.

Esteratsuna Icarus on nopea, varma ja peloton. Se hyppää yli jokaisesta vastaantulevasta esteestä epäröimättä ja sen kapasiteetilla ei tunnu olevan mitään rajoja. Icarus toimii taitamattomammallakin ratsastajalla, mutta sen kilpahevosen vauhti ja tiukat käännökset saattavat pelottaa arempaa ratsastajaa.

Kilpailupaikoilla Icarus tuntuu kasvavan metrin verran korkeutta, kun se tarkkailee ympäristöään pää korkealla ja esittää itsensä parhaassa valossa. Icarus jännittyy ja virittäytyy kilpailuihin vielä aivan erilaisella tavalla, kuin kotona hypätessä sen selvästi tajutessa, että nyt kilpaillaan. Palkintojenjaossa Icarus odottelee ylpeän näköisenä palkintoaan ja kunniakierroksella sen vauhti kasvaa pelottavankin kovaksi, jos sen päästää vapain käsin menemään.

Tarhassa Icarus joutuu olemaan yksin, koska sen macho luonne ei anna tilaa toisille oreille. Icarus kiusaa muita oreja, vaikka tilaa olisi paljon ja toinen pysyttelisi kuinka kaukana tahansa. Tammojen kanssa astutuskaudella laitumelle päästessään Icarus on onnensa kukkuloilla. Se vahtii laumaansa tarkasti ja valitsee itselleen nopeasti ”kuningattaren”.

  ERJ-sijoituksia 45kpl, joista voittoja 10.
  ERJ Cup-sijoituksia 1.

Palkittu ERJ:n laatuarvostelussa I-palkinnolla pistein 0-0-0-0=0p.

Näyttelypalkintoja jne.

Sijoitukset

Päivämäärä Jaos Laji Paikka Taso Sijoitus
1.1.1970 ERJ Esteratsastus Talli 150cm 1/40
1.1.1970 ERJ Esteratsastus Talli 150cm 1/40
1.1.1970 ERJ Esteratsastus Talli 150cm 1/40