Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.

Tallikirja

Lokakuun palkitut


Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 10/18 oli mukana kaksi Romillyn hevosta; oma kasvattimme Art of War sekä tuontitammamme Graff Pink. Art palkittiin I-palkinnolla huikein yhteispistein 107,5 ja Pink II-palkinnolla pistein 98.

Jalostusoreistamme Fall of Icarus, Quinto Real ja Karadhras Fall kantakirjattiin Hevoskantakirjaan II-palkinnolla.

Päivittelyä


Hevosten kisakalenterit on päivitetty ajantasalle ja lisäilty muutamalle hevoselle palkintoja viime kevään laatuarvostelutilaisuuksista. Muutama kilpahevosistamme on siirtynyt jalostuskäyttöön ja jääneet eläkkeelle kilpauraltaan. Varsasuunnitelmia tulossa loppusyksylle ja uusi kisakausi on taas aloitettu piiitkän kesäloman jälkeen ilmoittamalla muutama hevonen KERJ- ja ERJ-Cupiin.

Laatuarvosteluja, kantakirjauksia ja varsoja


Viime päivityksen jälkeen onkin taas ehtinyt tapahtua. Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 2/18 palkittiin kaksi Romillyn hevosta; Guerrilla Fall ja James Kidd. Hevoskantakirjaan pääsivät tammat Oldfinion Catelyn, Leona v.d. Halor ja Es Vedra. Helmikuu on ollut myös varsojen suhteen tuottelias kuukausi ja kasvatteja onkin syntynyt yhteensä 8 kappaletta!

ERJL 2/18
Guerrilla Fall - (7,5 + 40 + 25 + 20 + 4 = 96,5p.) ERJ-II
James Kidd (8,5 + 41 + 17 + 22 + 5,5 = 94p.) ERJ-II

KTK-lisätilaisuus 2/18
Oldfinion Catelyn - 18 + 18 + 18 + 18 = 72p. KTK-II
Leona v.d. Halor - 16 + 16 + 16 + 17 = 65p. KTK-III
Es Vedra - 18 + 19 + 18 + 18 = 73p. KTK-II

KRJL-palkitut 2/18


KRJL:n Helmikuun tilaisuudessa palkitut hevoset:

le Rêve Washington - KRJ-I (9 + 40 + 23,25 + 20 + 8 = 100,25 p.)
Bedtime Story - KRJ-I (9 + 40 + 15 + 22 + 14 = 100 p.)

Kantakirjatut 1/18 ja 2/18


Pakkasimme hevoset mukaan ja suuntasimme kohti Hevoskantakirjan kantakirjaustilaisuuksia tammi- ja helmikuussa. Palkintoja keräili seuraavat tallin hevoset:

Bataillon KTK-II (18 + 17 + 19 + 18 = 72p.)

Armani v.d. Bogart KTK-I (20 + 20 + 22 + 20 = 82p.)
Soulsilver RGE KTK-II (19 + 19 + 19 + 20 = 77p.)
Graff Pink KTK-III ( 16 + 16 + 17 + 16 = 65p.)

Uusi ulkoasu


Pitkällisen työn tuloksena Romilly on vihdoin ja viimein saanut kokonaan uuden ulkoasun! Pientä viilaamista löytyy vielä, mutta kaikenkaikkiaan olen varsin tyytyväinen tulokseen(vaikka itse sanonkin). Samalla tuli viilailtua hiukan tekstejä ja päivitettyä pölyttymään unohtuneita koodinpätkiä. Käyttöön tuli myös uuden ulkoasun myötä Bootstrap 4.

Ps. Ulkoasun toimivuutta testailtu yleisimmillä selaimilla(Firefox, Chrome, Opera + Vivaldi), mutta esimerkiksi Safarin kanssa toimivuutta ei voida taata. Lisäksi testailtu eri näyttökokoja, mutta mikäli näyttää ettei joku toimi niinkuin pitää, palaute on enemmän kuin tervetullutta!

Päivityksiä


Pienen jäissäolon jälkeen Romillykin on taas tammikuun aikana palaillut kuvioihin pikkuhiljaa. Hevosten kisakalenterien päivittelyä, laatuarvosteluilmoittautumisia, uusia kasvatteja, uusia hevosia talliin...Kaikenlaista on ehditty touhuta.

Kantahevoset eläkkeelle


Upeat jalostusoriimme Scipio ja Icarus ovat siirtyneet ansaitulle eläkkeelle jalostuskäytöstä. Orit ovat vielä satunnaisessa käytössä mm. ponitammoille. Myös siitostammoista kantatammat Deus ex Machina sekä Star siirtyivät pois siitoskäytöstä.

KRJ- ja ERJ-laatuarvostelupalkinnot kotiin!


KRJ:n laatuarvostelutilaisuuteen ilmoitetut Timothy v.d. Bogart ja Nevermore haalivat hienosti pisteet kasaan ja saivat ensimmäiset palkinnot. Vastaavasti Fall of Icarus sai ERJL:n uusintatilaisuudesta vihdoinkin kauan haaveillun ensimmäisen palkinnon. Vielä jännitetään YLA:n ja ERJL:n varsinaisen tilaisuuden tuloksia ja suunnitellaan jo uusia osallistumisia. Maaliskuun KRJL:n tilaisuuteen lähtee tällä kertaa yksinään Of Want and Misery, jolla oli ainoana jälkeläisnäytöt koossa.

Myyntihevosista Armada v.d. Romilly, Iconos II ja Calanthe v.d. Romilly saivat vihdoin kodit. Niiden tilalle katsottiin heti uusia myytäviä ja myyntiin siirtyivät tällä kertaa mm. Mathemanic, Electra Fall ja Sacramento v.d. Romilly. Myyntihevosia kannattaa aina kysellä, vaikka ehdot tuntuisivatkin vaikeilta täyttää: voimme tarvittaessa joustaa niistä, sillä tärkeintä on oikea ja hyvä koti!

Jalostushevosiin olemme myös saaneet lisäystä. Oreista kiinnostavimpiin kuuluu Fall of Icaruksesta linjattu kenttäpainotteinen Last Man Standing. Myös angloarabiori Sky Witnessin jälkeläisiä odotamme innolla, samoin kuin kirjavan Ryder's Tilikumin.

Sivujen päivittelyä ja laatuarvosteluja


Sivuja on saatu vihdoin päiviteltyä uuteen uskoon. Hevosille on tulossa kokonaan uusi asettelu vanhan toimimattomuuden vuoksi. Lisäksi meillä on nyt käytössä tallikirja, johon voidaan raapustella ja arkistoida uutisia tallin tapahtumista.

Helmikuun laatuarvostelutilaisuuksiin olemme saaneet ilmoitettua useammankin hevosen. Yleislaatuarvosteluun lähtee arvioitavaksi Portaferry Star ja varsansa Quinto Real. Molemmat nähdään myös ERJ:n laatuarvostelutilaisuudessa, johon mukaan lähtevät myös God Particle ja Trinidad Scorpion. Jalostusorimme Nevermore ja Timothy v.d. Bogart saavat arvostelunsa KRJ:n helmikuun laatuarvostelussa. Tavoitteena on myös saada vielä Fall of Icarus ja Dream of Scipio ilmoitettua KWPN-yhdistyksen laatuarvostelutilaisuuteen.

Myyntihevosia


Myyntihevoset -sivu lisätty, katsothan myytävät hevoset, jos sieltä löytyisi sinullekin oma Romillyläinen!

Laatuarvostelua kohti


Useita uusia jalostus- ja kilpahevosia. Ensi kuussa pääsemme viemään jalostushevosia laatuarvosteluihin.

Uusia hevosia


Muutamia uusia hevosia on taas saapunut talliin ja hieno koulupainotteinen orimme Timothy v.d. Bogart on siirtynyt jalostuskäyttöön.

Ensimmäiset ratsastuskilpailut


Romillyssa järjestetään ensimmäiset kisat 23.-24.11! Katso tarkemmat tiedot täältä.

Tallin sivut


Tallin sivut valmistuvat hyvää vauhtia.