Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Kukulkan Ly x Genheit Ihsan

Rautias (ee/Aa) - Angloarabi (50%) - 162cm - Ori
1.1.2017, 11-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Allround
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 140cm / CIC3
Kapasiteetti Vaativa B / 140cm / CIC3

Sky Witness

Olimme haaveilleet jo pitkään angloarabista ja kun viimein tajusimme, että saisimme sellaisen omista hevosistamme yhdistämällä Kukulkanin ja Ihsanin, ei asiaa kauaa vatvottu vaan ryhdyimme tuumasta toimeen. Pienen raudikon synnyttyä maailmaan puhkuimme innosta ja vauva saikin varmasti ensimmäisinä viikkoinaan huomiota koko elämänsä tarpeiksi.

Helposti koulutettava Sky oppi nopeasti ratsun tavoille ja siirtyi kilpailemaan. Yleispainotteisena monitoimihevosena Skylla kilpailtiin sekä kenttä-, este- että kouluratsastuksessa kivasti menestyen. Ori päätettiin siirtää jalostukseen, kun sillä alkoi olemaan estekilpailuista sijoitukset laatuarvostelua varten kasassa. Lähdimme heti etsimään orille tammaa ja löysimme Primo Mayan, josta Sky jätti hienon tammavarsan omaan talliimme.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 5+10+6+9½+8½+8+3+9+9
(75,556 %)
Sky on luonteeltaan varsin valloittava ja helppohoitoinen. Sen kanssa pärjää uudempikin hoitaja, joskaan orina sitä ei kuitenkaan ihan aloittelijalle voisi antaa. Työnsä Sky hoitaa mielellään, se on ratsastaessa herkkä ja tottelevainen, vaikka painaakin helposti kädelle innostuessaan kovasti. Sky ei stressaa vaihtuvista ihmisistä ympärillään, vaikka arabialaisen veren sen suvussa luulisi toisin vaikuttavan.

Hoitaessa Skyta ei tarvitse välttämättä edes sitoa kiinni, ori pysyisi karsinassaan ovi aukikin, mikä ei toki siltikään ole järkevää, sillä ori karkuteillä ei ole koskaan erityisen innostavaa. Sky on hieman herkkänahkainen ja erityisesti kevyet sipaisuharjaukset kutittavat sitä ja se alkaa väistellä harjaajaa. Reippaammin harjattuna Sky pysyy nätisti paikoillaan ja haukottelee nauttiessaan huomiosta. Päästään Sky on herkkä ja se täytyykin harjata hyvin, sillä hiertymiä tuntuu syntyvän tämän tästä suitsien alle.

Esteillä Sky innostuu helposti ja alkaa painamaan kädelle. Sen kanssa täytyykin tehdä paljon töitä istunnalla ja pelailla käden kanssa, ettei se pääse jähmettymään kuolaimeen kiinni. Kun Sky pääsee painamaan kädelle, on se erittäin vaikea ratsastaa takaisin herkälle tuntumalle. Sky hyppää kivalla, joskaan ei ihan täydellisellä tekniikalla ja sillä on kapasiteettia korkeuteensa nähden hyvin. Kouluratsunakin Sky on ihan mukiinmenevä. Se kuuntelee apuja herkästi ja innokkaasti, mutta ei jaksa loputtomiin tehdä samoja asioita uudelleen ja uudelleen.

Maastossa Sky on vähän säpsy, se saattaa säikähtää lintuja ja muita vihreitä pikku miehiä, jos sillä ei ole mitään tekemistä. Suurimmaksi osaksi omaksi huvituksekseen keksityt möröt unohtuvat, kun aletaan kunnolla hommiin ja maastoesteradalla Sky onkin erityisen varma ja helppo ratsastettava. Siellä sen kädelle painaminenkaan ei tule yhtä helposti esille, kuin esteradalla, sillä vauhtia saa muutenkin pitää yllä hieman enemmän.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Kukulkan Ly
m, 173cm, xx
Xibalba
ERJ-I, KTK-III, Q
rtkm, 167cm, xx
Xandinho evm
Cabano Silverbird evm
Vishera
ERJ-I, FC
m, 166cm, xx
Bulldozer evm
Duchess C evm
Genheit Ihsan
mkm, 149cm, ox
Fabian
rt, 156cm, ox
Konstanty evm
Honorata evm
Ibtihaj Al Fesha
mkm, 146cm, ox
Tabassum evm
Ibtisam FY evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.11.03.2017 X-t Mayan Gold om. Romilly e. Primo Maya
2. s.24.03.2017 SF-o Le Château de Raconteur om. Le Château de Raconteur e. Cher du Roch
3. s.01.03.2017 x-o RWR Eternal Skyking om. VRL-05810 e. RWR Eternal Corazon