Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Patriot Dky x Missile

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Tamma
25.3.2006, 24-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KWPN-I, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja , Portaferry Horses, NLD Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Portaferry Star

Star ostettiin alun perin Bogart&Britanoviin sukunsa ja kapasiteettinsa vuoksi kilpahevoseksi ajatuksena tehdä siitä yksi kantatamma tulevalle hollanninpuoliverisjalostukselle. Kasvattajaltaan suoraan ostettu Star oli juuri peruskoulutettu ja muutamissa harjoituskilpailuissa käynyt täysi raakile, jolta toivoimme paljon tulevaisuudessa. Starista tulikin yksi parhaiten kilpakentillä menestyneistä hevosistamme Bogart&Britanovissa.

Vuonna 2012 Star varsoi kerran orista Spanish Bars ja orivarsa Quinto Real jäi omistukseemme upean emänsä vuoksi. Quinto Real jäi Starin ainoaksi varsaksi Bogart&Britanovissa ja varsinaista kantatammaa siitä ei ehtinyt tulla.

Romillyyn Star tuotiinkin kilpailumenestyksen vuoksi toiveena jatkaa sen kanssa jalostuksessa siitä mihin viimeksi jäimme: halusimme Starista nyt Romillyn kantatamman. Star kilpaili loppu-uransa yhtä helposti sijoituksia niittäen, kuin alkuunkin, eikä mennyt aikaakaan, kun Star päästiin siirtämään jalostuspuolelle.
Palkittu I-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelussa 28.2.2017 pistein 7,5 + 40 + 20 + 20 + 15 = 102,5 p.

Palkittu YLA1-palkinnolla Yleislaatuarvostelun helmikuun tilaisuudessa pistein 38 (18+20) - 32 (20+12) - 17 - 18 - 4 = 109p. Tilaisuuden 3. parhaat pisteet.

Palkittu I-palkinnolla VPVL:n 1. koetilaisuudessa.

Palkittu I-palkinnolla KWPN-yhdistyksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 3 + 2 + 40 + 10 + 10 + 10 = 75p.

First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 8½+8½+10+7+5½+5+6+5½+4½
(67,222 %)
Rasavilli sekä räjähtäväluonteinen Star on huoleton ja hieman arvaamaton. Star kiihtyy nollasta sataan innostuessaan, tai säikähtäessään. Käsiteltäessä se on kuitenkin hallittavissa, eikä se ole vaarallinen, vaikka onkin vähän hölmö. Joskus Star saattaa pelätä kottikärryjäkin, toisinaan se taas on peloton kuin mikäkin supersankari. Talutettaessa Starin kanssa saa olla tarkkana sillä sen säikähtäessä saattaa sivuloikka olla melkoinen.

Karsinassa Staria ei kannata sen suurempia määriä käsitellä, sillä siellä se ei oikein jaksa keskittyä ihmiseen ja rauhassa olemiseen. Käytävällä Star saa katsella ympärilleen ja se rauhoittuu silmin nähden. Star pitää kaikenlaisesta hellittelystä ja huomion osoituksista, vaikka se ei aina siltä vaikutakaan. Starin kanssa onnistuu helposti vaikeammatkin toimenpiteet kengityksestä madotuksiin.

Star on ratsastettaessa kuumuva ja helposti käsistä lähtevä tottumattomalla ratsastajalla. Kokeneen kuskin kanssa Starista kuoriutuu kuitenkin kelpo esteratsu, joka ylittää esteen kuin esteen tyylillä ja nopeudella. Alussa Starin kanssa jouduttiin tekemään töitä vesiesteen kanssa, mutta iän ja kokemuksen myötä nekin ovat alkaneet sujumaan ongelmitta. Edelleen Star hyppää vesiesteet vähän turhankin suurella ilmavaralla.

Star vihaa toistoja, eikä sen kanssa kannatakaan tehdä samoja tehtäviä pitkää aikaa ellei ole täysin välttämätöntä. Star on notkea kuin mikä ja välillä sen kanssa ratsastus tuntuu kuin keitettyä spagettia yrittäisi saada pysymään pystyssä. Maastossa Star haluaisi mennä sata lasissa ja jättää ratsastajan kokonaan huomioitta ja sen kanssa kannattaakin pitää viilipyttymäisen rauhallinen seurahevonen aina mukana.

Muiden hevosten kanssa Star on varsinainen nössykkä ja täysin toisten pompoteltavana. Se tarvitsee itselleen parhaan kaverin, joka pitää sen puolia eikä anna sen hölmöillä. Star ei myöskään ole mikään malliäiti, vaikka se varsansa kunnialla onnistuukin hoitamaan. Välillä kuitenkin tuntuu, että Star on perheestä se pienempi ja varsa pitää emostaan huolta. Starista on seuraa perheen pienimmillekin, sillä se jaksaa leikkiä varsojen kanssa ikuisesti omalla äidillisen rauhallisella tyylillään.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Patriot Dky evm
m, 172cm, kwpn
Fatherland evm
rn, 170cm, kwpn
Revolution I evm
Kohinoor evm
Chimaera evm
m, 166cm, kwpn
Cosmo evm
Sphinx evm
Missile evm
rt, 168cm, kwpn
Gravity's Rainbow evm
m, 165cm, xx
Rocket xx evm
Carats evm
Londow evm
rt, 167cm, holst
Londinium evm
Felidae x evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.23.06.2012 KWPN-o Quinto Real ERJ-I, YLA1, KTK-II, KWPN-I, SG om. Romilly i. Spanish Bars
2. s.30.11.2016 KWPN-o Karadhras Fall ERJ-I, KTK-II, FC om. Romilly i. Karkadann
3. s.12.01.2017 KWPN-o Flight of Icarus om. Marksman Sporthorses i. Fall of Icarus
4. s.04.01.2017 KWPN-o Substar Fall om. Myynnissä i. Suburban
5. s.20.12.2016 KWPN-t Superstar Fall om. Myynnissä i. Coup De Grâce