Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Ghaston Grey x Of Want and Misery

Musta (Ee/aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Tamma
1.1.2017, 1-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


SG

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Grand Prix / 100cm
Kapasiteetti Grand Prix / 100cm

Of Hope and Despair

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Superior Grade RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 8+7½+8+9½+6+6½+9+10+4½
(76,667%)
Hope on oikea "mammanmussukka", sellainen äärettömän kiltti ja sympaattinen tamma, jonka kanssa kaikki tulevat toimeen. Se tekee mielellään töitä ihmisten kanssa ja yrittää tehdä aina parhaansa. Hopella ei tunnu olevan koskaan huonoa päivää ja sen kuulee usein tervehtivän aamutallin tekijää lämpimällä hörähdyksellä.

Selästä käsin Hope toimii kuin ihmisen mieli. Se kuuntelee tarkasti ratsastajan apuja ja tekee kuuliaisesti kaiken mitä siltä keksii pyytää. Hopella on kauniit pehmeät askellajit, joskin ajoittain hieman vaatimattomat. Välillä tammalta saakin pyytää hieman enemmän vauhtia, sillä se ei ole luonnostaan kovin eteenpäinpyrkivää sorttia. Kun Hopen saa ratsastettua virkeäksi löytyy siltäkin vähän näyttävämpää liikettä kouluradoille. Tamma osaa kantaa itsensä hyvin ja suoriutuu vähän vaativimmistakin kiemuroista mallikkaasti. Satunnaisista esteharjoituksustakin Hope tykkää. Sillä on ihan hyvä hyppytekniikka, vaikka kapasiteettia isommille radoille ei olekaan ja intoa tammalla riittää hyppäämiseen.

Käsiteltäessä Hope on hyvin vaivaton ja miellyttävä hevonen. Se seuraa taluttaessa kuuliaisesti ja antaa kiinni tarhasta tai laitumelta hyvin. Harjatessa Hope seisoo kiltisti paikallaan ja nauttii kaikenlaisesta hoivaamisesta ja ylimääräisestä rapsuttelusta. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin ovat sen mielestä ihan kivoja tyyppejä,varsinkin jos vähän inhottavampien toimenpiteiden jälkeen saa palkinnoksi rapsutuksia tai herkkuja.

Hope tulee toimeen toisten tammojen kanssa erinomaisesti. Se tekee ensimmäisenä laumasta tuttavuutta uusien tulokkaiden kanssa ja viihtyy hyvin isommassakin porukassa.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Ghaston Grey
SP
rn, 165cm, swb
Sir Gaston evm
rn, 167cm, swb
Galgo evm
Borgs Magicienne evm
Monferrina evm
rn, 170cm, hann
Syrtos evm
Mazurka evm
Of Want and Misery
KRJ-I

m, 170cm, kwpn
Boon Misery evm
rt, 165cm, kwpn
Beumers evm
Cry Baby evm
Waleria evm
m, 168cm, kwpn
Shocking evm
Wattana F. evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.12.01.2017 KWPN-t Desire v.d. Romilly om. Sonja i. Tamerlane v.d. Romilly
2. s.24.02.2017 KWPN-o Eddard v.d. Romilly om. Romilly i. Surfire's Edward
3. s.18.02.2017 KWPN-t Oasis v.d. Romilly KRJ-I, KWPN-II om. Harmony Sporthorses i. Domestic HMS
4. s.21.03.2017 AMWB-t Black Dahlia STC om. Stratocaster i. Zodiac Killer