Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Quinto Real x Sakura Fall

Rautiaankimo (ee/AA/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Ori
18.11.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Niño Precioso

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Palkittu I-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelussa 31.3.2017 pistein 9,5 + 40 + 22,5 + 20 + 10 = 102 p.

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 8½+7+4+9+6+3½+6+4+6(60,000%)
Niño on perusluonteeltaan hyväkäytöksinen ja kiltti hevonen, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Sillä on kuitenkin aina hiukan pilkettä silmäkulmassa ja orin lapsenomainen uteliaisuus saattaa sen vähän väliä ongelmiin. Niño tarvitseekin selvät rajat tilanteessa kuin tilanteessa niin sen kanssa pärjää mainiosti.

Selästäkäsin Niño on hyvinkin energinen hevonen, jolla riittää eteenpäinpyrkimystä. Se oppii nopeasti uutta ja on ennenkaikkea kuuliainen työmyyrä, vaikka välillä orin keskittyminen herpaantuukin ympäristöön. Taitavalla ratsastajalla siitä saa erinomaisen menopelin niin esteille kuin kouluunkin. Sileällä Niño vaatii hieman enemmän ratsastajalta keskittyäkseen täysillä käsillä olevaan tehtävään, mutta oikealla ratsastuksella se taitaa hyvin vaativammatkin kiemurat ja kulkee kauniisti itsensä kantaen. Esteet ovat orille kuitenkin se ykkösjuttu ja Niño innostuu jo niitä nähdessään. Se on erityisen ketterä hevonen, jolla on hyvin säädeltävä laukka. Niño onkin erinomainen ratsu hieman lyhyempien teiden ratsastamiseen uusinnassa. Hyppytekniikkakin orilla on hyvä eikä se pudottele puomeja turhaan.

Käsiteltäessä Niño on vähän sählä ja se ei malttaisi millään pysyä aloillaan. Ori tutkii mielellään kaiken mitä se näkee ja lähtee kyllä karsinasta vaeltelemaan mikäli sitä ei pidä kiinni. Millään lailla ilkeä Niño ei ole, mutta se on hyvä pitää kiinni käytävällä tai karsinassa. Niñolla on myös kyky kunnioittaa auktoriteettia ja se muistaakin hyvin ihmiset kenen kanssa ei sovi pelleillä. Orin kanssa kannattaakin pysytellä alusta saakka jämäkkänä, sillä se käyttää myös hyväkseen tilaisuuden käyttäytyä huonosti. Kunhan nokkimisjärjestys on selvillä Niñon kanssa ei tule ongelmia.

Muiden hevosten kanssa Niño tulee toimeen erinomaisesti, vaikka itsesuojeluvaisto siltä tuntuu välillä puuttuvan. Ori tekisi mielellään tuttavuutta kaikkien uusien hevosten kanssa eikä se aina ymmärrä lopettaa ennen kuin saa hampaista tai kaviosta.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Quinto Real
ERJ-I, YLA1, KTK-II, KWPN-I, SG
rn, 172cm, kwpn
Spanish Bars
rn, 170cm, kwpn
Spandau Ballet evm
Black Diamant evm
Portaferry Star
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KWPN-I, FC
rn, 170cm, kwpn
Patriot Dky evm
Missile evm
Sakura Fall
ERJ-I
rnkm, 167cm, kwpn
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
rn, 168cm, kwpn
Majoron evm
Gotha Fenice evm
Graff Pink
ERJ-II, KTK-III, QS
rtkm, 167cm, holst
Ros Bayard evm
Earth Star evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.01.12.2016 KWPN-o Guerrilla Fall ERJ-I, SG om. Romilly e. Thousand Dragon
2. s.25.01.2017 KWPN-t Zodiac Poderosa om. Romilly e. Zodiac Power Girl
3. s.24.03.2018 KWPN-o Toledo v.d. Romilly om. Kilpatalli Elixir e. Antarctica At