Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Fall of Icarus x Vishera

Mustankimo (EE/aa/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 167cm - Ori
18.11.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, SG

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Man of War

Lähdimme toteuttamaan Icaruksesta lähtevää war –linjaa täysiveripohjalta astuttamalla Visheran Icaruksella. Man of War perikin emältään hyvin sitä keveyttä, jota halusimme linjaan saatavan ja orista kuoriutui aikanaan erityisen hyvä kilparatsu. Sijoituksia se keräsi uransa aikana esteratsastuksesta peräti 46 kappaletta ja RHLA:n tilaisuudesta se sai hienon Superior Grade –palkinnon.

Jalostukseen siirryttyään ori jäi hetkeksi unholaan astuttuaan Pyrate Fallin, josta jäi hieno war –linjan jatkaja Art of War. Manny periyttikin hienosti orille kilpahevosen käytöstapoja ja kapasiteettia. Astutettuamme pidemmän tauon jälkeen orilla Tasmanian Redin saimme taas nähdä kuinka hieno jalostusori Manny oli ja aloimme heti suunnittelemaan sillä seuraavia astutuksia.
Palkittu I-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelussa 31.05.2017 pistein 7,5 + 40 + 22 + 20 + 15 = 104,5 p.

Superior Grade RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 6+8½+8+8½+9+8+9+8½+6½ (80,000%)
Man of War on erityisen hyväkäytöksinen ori ja varsinainen herrasmies. Sen kanssa tulee toimeen kuka tahansa ongelmitta ja ori onkin käytöksensä ansiosta yksi tallin suosikeista työntekijöiden keskuudessa. "Manny" on aina valmiina työntekoon ja ratsastettavuudeltaankin se on ammattilaisen käsissä hyvä, vaikka vauhtia löytyy välillä liiaksikin.

Manny on miellyttävä hevonen ratsastaa, jos vain on itse kartalla ratsastuksesta. Hieman kokemattomammilla ratsastajilla ori lähtee helposti viemään tai alkaa painaa kädelle liikkuen pitkänä ilman tietoakaan hyvästä muodosta. Osaavalla ratsastajalla, joka muistaa laittaa orin työskentelemään, Manny on erinomainen esteratsu. Se luottaa ratsastajaan ja hyppää vaikka kerrostalon yli jos pyydetään. Mannylla on hieman omalaatuinen, mutta ilmeisen toimiva hyppytyyli, jossa se potkaisee yleensä takajaloillaan ilmaan esteen päällä. Orilta ei vauhtiakaan puutu radalla ja välillä sitä saakin jarrutella voimakkaammin selviytyäkseen tiukemmista teistä ja sarjaesteistä. Sileällä Manny on kuuliainen ja työskentelee useimmiten mielellään, vaikka esteet ovatkin enemmän sen mieleen. Mitään upeita liikkeitä tai vaativan tason koulukiemuroita orilta ei nähdä, mutta se osaa kantaa itseään hyvin ja tekee mitä pyydetään.

Käsiteltäessä Manny on hyvin miellyttävä hevonen. Taluttaessa se seuraa kiltisti vierellä eikä koe tarvetta pitää ihmeempää meteliä itsestään tai temppuilla muuten. Karsinassaan ori seisoskelee rauhallisesti paikoillaan ja pyydettäessä väistää, nostaa jalat kavioiden puhdistusta varten tai laskee päätään. Mannya ei tarvitse sen kummemmin pitää kiinni, vaikka sen verran utelias ori on, että karsinan ovi kannattaa muistaa salvata mikäli se saa oleskella vapaana. Manny kyllä käyttää tilaisuuden hyväkseen ja saattaa lähteä tutkimusmatkalle rehuvarastoon, jos hoitaja unohtaa oven sepposen selälleen. Eläinlääkäriin ja kengittäjään Manny suhtautuu kuin kehen tahansa tallin työntekijään. Sen kanssa onnistuu vähän haastavammatkin toimenpiteet mutkattomasti.

Manny tulee hyvin toimeen muiden orien kanssa ja se sopii tasaisen luonteensa vuoksi vähän haastavampienkin lajitovereiden tarhaseuraksi. Mannya ei kiinnosta riekkumiset tai isottelu muille oreille ja se harvemmin lotkauttaa korvaansakaan muiden orien teutaroinnille. Joskus tämänkin saa tarpeeksi ärsyyntymään, mutta Mannylla on sen verran arvovaltaa muiden orien keskuudessa ettei sen tarvitse kuin hieman muistuttaa muita ettei liian pitkälle kannata mennä ja se saa jatkaa tarhailuaan rauhassa.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
mkm, 170cm, kwpn
Fall of Man evm
mkm, 168cm, kwpn
Sir Middlesworth evm
Bombay Sapphire evm
Serena Libre evm
rnkm, 167cm, kwpn
Lyon King evm
Final Candace evm
Vishera
ERJ-I, FC
m, 166cm, xx
Bulldozer evm
m, 170cm, xx
Opteron evm
Lilou de Giles evm
Duchess C evm
m, 165cm, xx
Lord Protector evm
Rozenn de Tremblay evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.30.11.2016 KWPN-o Art of War ERJ-I, Q om. Romilly e. Pyrate Fall
2. s.13.03.2017 KWPN-t Cascabel v.d. Romilly Ch om. Moon Sugar Ltd e. Tasmanian Red
3. s.14.03.2018 KWPN-o Resistance Fall om. Harmaatuulen oriasema e. Sakura Fall