Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Fall of Icarus x Last One Out

Rautiaankimo (ee/aa/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Ori
11.1.2017, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Allround
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa A / 140cm / CIC4
Kapasiteetti Vaativa A / 140cm / CIC4

Last Man Standing

Idea Last Man Standingista syntyi, kun rupesimme pähkäilemään voisiko Icaruksesta lähteä kenttäratsulinja. Davisin kokeiltua Icaruksella muutamat koulu- ja kenttäkilpailut päätimme kokeilla astuttaa Last One Outin orilla. Pikkuorin synnyttyä olimme ainakin ihastuksesta mykistyneitä, jos emme jo aivan varmoja, että päätös kenttälinjasta alkoi vaikuttamaan lupaavalta.

Last Manin ratsutus sujui lupaavasti ja ori näytti sopivan kenttäratsastukseen mitä mainioimmin. Jännitys oli kova, kun Last Man osallistui ensimmäisiin kenttäkilpailuihinsa. Olimmekin lähes itkun partaalla, kun ori meni ja voitti koko luokan. Last Manin ura jatkuikin yhtä hohdokkaana aina jalostuskäyttöön siirtämiseen asti. Jalostuksessa Last Man ei ole ehtinyt vielä näyttämään kynsiään kunnolla, mutta sen jo syntyneet jälkeläiset ovat näyttäneet perivän isältään käyttöhevosen ominaisuuksia hienosti.
Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 4+9½+7½+6+5½+8+5½+5½+7½
(65,556 %)
Last Man on hyvin tietoinen itsestään ja sen luonne on jopa hieman dominoiva. Ihmisen kanssa Last Man käyttäytyy kunnioittavasti ja kiltisti, kunhan sen kanssa on selvät pelisäännöt siitä mikä on luvallista ja mikä kiellettyä. Toisten hevosten kanssa Last Man yrittää aina päästä niskan päälle, mutta parempansa kohdattuaan se kyllä alistuu kohtaloonsa kakkosena ja tyytyy kaverinsa komenneltavaksi.

Hyvin kiltisti hoitamiseen suhtautuva Last Man on aremmallekin hoitajatytölle sopiva, vaikka sitä ei saakaan päästää niskan päälle. Last Mania ei kuitenkaan tarvitse komentaa luuta kädessä, vaan sille riittää ihan nätisti sanottu ei. Ori seisoo kauniisti paikoillaan pidemmänkin ajan, kun niin vaaditaan ja sille raspaukset ja rokotukset ovat helppo nakki.

Kouluratsuna Last Man on ihan kelvollinen peli. Sen liikkeet ovat sulavat ja lennokkaat. Last Man ei kuitenkaan pääse isoimmille radoille vaadittuun muotoon helposti ja se väsyy kovin kootussa muodossa liikkumiseen melko nopeasti. Ori vastaa apuihin aina halukkaasti ja sen kanssa istunta on kaiken a ja o. Last Man ei tarvitsekaan napakkaa ohjastuntumaa välttämättä, vaan sille riittää hellempikin ote ohjasta orin toimiessa istunnalla erinomaisesti.

Last Manin leipälaji on selvästi esteet ja kenttäratsastus. Se hyppää erinomaisella tekniikalla ja koska se toimii kouluratsuna hyvin, on sen ohjaaminen esteiden välillä vaivatonta ja mielekästä. Isosti hyppäävällä Last Manilla on kapasiteettia vaikka muille jakaa ja sen kanssa harvoin tulee pudotuksia. Maastoesteradalla Last Man puksuttaa eteenpäin väsymättä ja säikähtämättä omituisimpiakaan erityisesteitä.

Maastolenkkejä Last Manin kanssa on aina mukava tehdä, se on virkeä ja ympäristöstään kiinnostunut ja sen voi nähdä nauttivan uusista tuulista ja jännittävistä tapahtumista ympärillään. Ori ei hätkähdä mitään pikkulinnusta junaan ja sen kanssa voi lähteä epävarmempikin kaveri mukaan. Hieman dominoivampana ori onkin oiva esimerkki erityisesti nuorille epävarmoille hevosille ja se saa viilipyttymäisellä rauhallisuudellaan vakuutettua matkanteon olevan turvallista.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
mkm, 170cm, KWPN
Fall of Man evm
mkm, 168cm, kwpn
Sir Middlesworth evm
Bombay Sapphire evm
Serena Libre evm
rnkm, 167cm, kwpn
Lyon King evm
Final Candace evm
Last One Out
KERJ-I, ERJ-I
rn, 165cm, ish
Counterstrike evm
m, 167cm, ish
Camouflage evm
Red Quintella evm
Last Mango evm
rn, 168cm, ish
Thanatos evm
Mandarine evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.07.03.2017 KWPN-t Caribbean Fall om. Harmony Sporthorses e. Pyrate Fall
2. s.07.03.2017 KWPN-t A.D. Loved by Last Man om. Adina e. RB First Love