Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.

Graff Pink - päiväkirja

Yhteensä 1 merkintää.

  1. Valmennus

Pink pärskähti tyytyväisenä ja venytti hieman kaulaansa ravatessaan pääty-ympyrällä. Se tuntui kuuntelevan hyvin apujani ja taivuttelin sitä vielä jonkin aikaa ympyröillä alkuverryttelyksi. Kun olin saanut tamman mielestäni hyvin lämmiteltyä ja kuuntelemaan apuja, siirsin sen takaisin käyntiin myödäten hiukan ja jäin odottelemaan Stacian ohjeistusta. Valmentajamme oli kasannut radalle muutaman tallityöntekijän avulla erinäisiä esteitä ja tuijotteli niitä nyt mietteliäänä. Pienen hetken kuluttua hän kohotti katseensa ja ohjeisti meitä aloittamaan pitkän sivun okserilla ja sitä seuraavalla pystyesteellä.

Keräsin ohjat takaisin tuntumalle ja annoin laukka-avut. Pink hypähti innokkaana oikeaan laukkaan ja ohjasin sen uraa pitkin esteelle. Tamma kohotti päänsä ja loikkasi 120cm-korkean esteen yli vaivattomasti. Pidättelin hevosta hiukan esteen jälkeen ja ohjasin sen pystylle, jonka yli liisimme melkoisella ilmavaralla. Stacia kommentoi suoritustamme ja pyysi tulemaan sarjan vielä uudelleen. Seuraavalla kierroksella Pink olikin jo rauhallisempi ja näytti kaipaavan taas uusia haasteita.

Treenasimme valmennuksessa Pinkin kanssa etenkin teitä ja kehonhallintaa. Pink oli sen verran virittynyt apuihini, että minun täytyi toden teolla tehdä töitä etten häirinnyt tamman suoriutumista heilumalla satulassa miten sattuu. Loppua kohden keskittymiseni parantuikin ja aloin oivaltaa paremmin mitä virheitä tein lähestymisissä. Pink vaikutti kokoajan tyytyväisemmältä, kun sai tehdä töitä rauhassa.

Pink oli hiestä märkä kun kiitin sitä taputtamalla kaulalle ja se venytti kaulaansa tyytyväisenä saatuaan pidemmät ohjat. Ravailimme muutaman kierroksen ennen kuin siirsin sen käyntiin. Lähdimme vielä loppukäynneiksi pienelle maastoreissulle yhdessä muiden valmennettavien kanssa. Kirjoittanut davis, VRL-10105

18.08.2017