Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.

Genheit Ihsan - päiväkirja

Yhteensä 2 merkintää.

  1. Päiväkirjamerkintä

Rapsuttelin Ihsania korvan takaa mietteliäänä. Olimme tamman kanssa talutusretkellä ensilumen valaisemassa metsässä. Ihsanin kaviot kopsahtelivat välillä kiviin sen unohtaessa katsoa mihin kävellä. Ihsan oli aivan innoissaan lumesta ja se pärisi ja yritti hamuilla lunta kokoajan suuhunsa. Varsa oli leikkinyt tarhassaan koko päivän ja riehunta tuntui jatkuvan vain.

Ihsan oli ollut uskomattoman helppo meille tulostaan asti. Se oli kotiutunut aivan saman tien ja saanut uusia kavereita heti tallin muista nuorikoista. Ihsan tuntui tulevan kaikkien kanssa toimeen ja miksipä ei, nuori tamma oli varsin valloittava luonteeltaan.

Talliin päästyämme yritin harjailla Ihsania, mutta siitähän ei mitään tullut. Tamma pyöri, pörisi ja steppaili rauhattomana. Päätin luovuttaa tältä päivältä käytöskoulun kanssa ja vein Ihsanin karsinaansa. Siellä se alkoi heti tutkimaan turvekasaa, kuin ei olisi turvetta ennen nähnyt. ”Hölmöläinen” tuhahdin ja hymyilin Ihsanin pöllöilylle lähtiessäni jatkamaan muita töitä. Kirjoittanut Asil

09.11.2016

  2. Päiväkirjamerkintä

Ihastuin Ihsaniin ensisilmäyksellä käydessäni Abgelegenheitissa katsomassa myytäviä hevosia. Tamma tuli pirteästi minua vastaan ja otti minut vastaan kuin vanhan ystävän. Hurmaava tamma haisteli hetken kättäni ja antoi sitten minun rapsutella itseään selvästi siitä nauttien. Muita hevosia nopeahkosti vilkaistuani päätin ottaa riskin ja kysäistä suotuisiko miivi myymään Ihsanin minulle. Ja niinhän hän suostui!

Kirjoitimme kauppakirjat heti, mutta jouduin jättämään Ihsanin vielä asumaan kasvattajalleen siksi aikaa, että sain sille tallipaikan järjestettyä. Toisin kuin alun perin suunnittelin, päätin muuttaa Ihsanin Romillyyn, johon se kuukauden kuluttua kuskattiinkin.

Ihsan saapui Romillyyn kauniina syyspäivänä minun odottaessa pihalla. Menin innoissani ottamaan tammaa trailerista ulos ja käteni lähes vapisivat innosta. Ihsan tepasteli nätisti ulos trailerista ja hirnahti tervehdykseksi uusille kavereilleen. Se jäi katsomaan maisemia pää korkealla kuin kirahvilla ja nuuhki ilmaa innoissaan.

Vein Ihsanin ensimmäiseksi talliin ja otin siltä kuljetussuojat ja loimen pois. Harjailin ja hieroin sitä myös hiukan, jotta sen veri lähtisi kiertämään ja lihakset vetreytyisivät pitkän matkan jäljiltä. Tamma seuraili kokoajan puuhailuani kiinnostuneena ja ystävällisenä haluten tehdä tarkempaa tuttavuutta kanssani.

Kävelytettyäni Ihsania vielä puolisen tuntia kentällä vein sen pieneen tarhaan, jossa se saisi hiukan jaloitella omaan tahtiinsakin. Ihsan pyrähtikin heti portilta raviin ja esitti oikein lennokasta ”arabiravia” muutaman kierroksen tutkien samalla ympäristöään. Rauhoituttuaan Ihsan piehtaroi hiekalla oikein pitkään ja makoisasti. Jätin Ihsanin jaloittelemaan ja lähdin jatkamaan sen kouluttamisen aloitus –suunnitelmia valmentajamme kanssa. Kirjoittanut Asil

27.10.2016