Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.

Agnus Dei - päiväkirja

Yhteensä 1 merkintää.

  1. Päiväkirjamerkintä

Agnuksen syntymää oltiin odotettu jo pitkään, sillä se tulisi jatkamaan hienoa emälinjaamme Deus Ex Machinasta. Agnus syntyikin vain pari päivää lasketun ajan jälkeen ja millaisena päivänä: perjantaina 13. päivä! Kun synnytys käynnistyi, emme olleet ollenkaan varmoja tulisiko tästä mitään. Vaikka emme varsinaisesti taikauskoisia olekaan, niin aina mieluummin sitä ottaisi varman päälle, eikä hoitaisi mitään synnytyksiä epäonnenpäivinä. Synnytys meni kuitenkin helposti ja maailmaan putkahti pieni Agnus.

Agnus nousi hitaasti, mutta varmasti pienille honteloille jaloilleen ja ryhtyi ahnaasti imemään maitoa. Nuorten estehevosten mieshoitaja Fen taisi tirauttaa muutaman kyyneleenkin, kun hän näki nykyisen suojattinsa synnyttäneen seuraavan suojattinsa. Eihän Fen sitä koskaan myöntänyt, mutta useampi paikalla ollut olisi voinut vaikka vannoa Fenin pyyhkineen kyyneliä silmäkulmastaan. Kirjoittanut Asil

13.01.2017