Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Art of War x Osaka Fall

Ruunikonkimo (Ee/Aa/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 167cm - Ori
25.1.2017, 7-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

God of War

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
God on hyvin rauhallinen ja olemukseltaan arvokkaan oloinen hevonen. Se ei turhia hötkyile ja sen kanssa onkin miellyttävää tehdä töitä. Godin kanssa voikin touhuta vaikka hieman kokemattomampikin hevosihminen. Se viihtyy parhaiten omissa oloissaan eikä juuri perusta muiden hevosten seurasta, mutta voi tarhata hyvin muidenkin kanssa.

Käsiteltäessä God on kuuliainen ja sen kanssa onnistuu kaikki toimenpiteet käden käänteessä. Taluttaessa ori seuraa kiltisti ja korkeintaan pysähtyy tien varteen nyhtämään ruohoa maasta. Harjatessa se seisoo aloillaan ja sitä voikin pitää karsinassa vapaana. Kaviotkin nousevat hyvin ilman vastustelua. Varustaminen on Godille rutiinitoimenpide muiden joukossa eikä se juuri korvaansa lotkauta satulavyön kiristämiselle tai kuolaimille. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin saavat touhuta rauhassa Godin kanssa eikä ori karsasta epämiellyttäviäkään toimenpiteitä. Se tuntuu ymmärtävän, että olemalla aloillaan pääsee ikävistä jutuista nopeammin eroon.

Ratsastaessa God on samaan tapaan rauhallinen kuin muutenkin ja sitä tarvitseekin usein vähän herätellä alkuverryttelyissä. Godilla on isot liikkeet ja se ei ole mikään ketterin hevonen, joten sen kanssa saa työstää lyhyempiä teitä esteradoilla. Sileällä God on alkuun hieman jäykähkö, mutta se työskentelee mielellään ja kuuntelee hyvin apuja. Hyvän verryttelyn jälkeen siltäkin löytyy oma moottorinsa ja ori osaa kantaa itsensä hyvin, vaikka mikään liitokavio se ei olekaan. Esteillä God syttyy paremmin ja saa sitä joskus jarrutellakin, kun se innostuu liiaksikin. Godilla on hyvä hyppytyyli ja sen hypyt ovat isoja, joka korostuu entisestään jokseenkin hitaannäköisen etenemistyylin kanssa. Godilla on iso laukka ja se on niin sanotusti piilonopea hevonen, joka voi yllättää uusintakierroksella ajallaan. Haastetta tuovatkin lyhyet tiet ja tiukat käännökset yhdistettynä orin isoon ja tilaa vaativaan laukkaan. God on vahva hevonen, joka toisinaan unohtaa radalla kuskinsa ja sitä saakin herätellä kuuntelemaan apuja. Maastoilu on mukavaa vaihtelua Godin kanssa ja se on mukava maastokaveri niin rauhalliselle sunnuntaikävelylle kuin vauhdikkaalle peltolaukallekin.
3-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Art of War
ERJ-I, KTK-II, Q
mkm, 168cm, kwpn
Man of War
ERJ-I, SG
mkm, 167cm, kwpn
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
Vishera
ERJ-I, FC
Pyrate Fall
ERJ-I, KTK-II, KWPN-II, SG
rn, 172cm, kwpn
Iconoclast
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KTK-II, PM
James Kidd
ERJ-II, FC
Osaka Fall
rt, 168cm, kwpn
Graviton Fall
ERJ-I, Q
rn, 170cm, kwpn
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
Trinidad Scorpion
ERJ-I
Kyoto Fall
rt, 166cm, kwpn
Cortés 12
Nagano Flame

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.31.03.2017 KWPN-o Lord of War om. Romilly e. Evenstar vd Shadow