Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Sir Gaston x Monferrina

Ruunikko (Ee/Aa) - Ruotsinpuoliverinen - 165cm - Ori
12.3.2012, 12-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja , Stuteri Elstra, SWE Koulutustaso Grand Prix / 120cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Grand Prix / 120cm

Ghaston Grey

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
First Champion RHLA:n koetilaisuudessa 28.2.2017 pistein 9+6½+7+4+8+10+5½+6½+6½ (70%).
Ghaston on herrasmies henkeen ja vereen. Se käyttäytyy oikein mallikelpoisesti niin kotona kuin kisapaikoillakin eikä ori aiheuta ongelmia juuri koskaan. Ghaston ei ole sellainen hevonen, joka pitäisi meteliä itsestään tai välittäisi olla laumahierarkian yläpäässä, vaan se ottaa rauhassa ja antaa muiden orien mellastaa keskenään. Useimmiten Ghaston tulee toimeen kaikkien kanssa mainiosti ja se vältteleekin konflikteja muiden orien kanssa viimeiseen asti. Tammat se noteeraa herrasmiehen elkein, mutta ei ala esiintyä niille sen enempää. Arki Ghastonin kanssa onkin pääasiallisesti varsin mutkatonta ja sujuvaa.

Käsiteltäessä Ghaston osaa ottaa rauhallisesti ja käyttäytyä hyvin kaikkien ihmisten kanssa. Sen kanssa voikin touhuta uudemmatkin hoitajanalut huoletta. Ghaston on niitä hevosia, jotka tulee tarhan portille vastaan ja taluttaessa se on äärimmäisen tottelevainen. Karsinassaan Ghastonin voi pitää vaikka vapaana hoitotoimenpiteiden aikana, sillä se lähinnö seisoskelee omassa nurkassaan aloillaan ja väistää pyydettäessä nätisti. Kaviotkin ori nostaa kiltisti eikä varustaminenkaan tuota sen suurempia ongelmia. Eläinlääkäri ja kengittäjä saavat toimittaa asiansa rauhassa Ghastonin seistessä kiltisti aloillaan.

Ratsastaessa Ghaston saattaa aluksi olla hieman jäykähkö ja sillä kestää hetki saada moottorinsa kunnolla käyntiin. Perusteellinen alkuverryttely onkin tämän orin kanssa kaiken A ja O. Kunhan Ghaston pääsee alkukankeudestaan se liikkuu hyvinkin näyttävästi pitkin liikkein ja jalkojaan korkealle nostellen. Toisinaan ori alkaa kerätä kierroksia vähän liikaakin ja sitä saakin pidätellä. Ghaston on nopea vastaamaan ratsastajan apuihin ja se kuuntelee kaikkia apuja hyvin. Työteliäänä ja yhteistyökykyisenä hevosena Ghaston yrittääkin aina parhaansa eikä se ala temppuilemaan turhia, vaikka ratsastaja nojaisikin vähän väärään suuntaan. Kouluradalla orin vahvuuksia onkin sen näyttävät askellajit ja erinomainen ratsastettavuus. Esteitä Ghaston hyppää myös mielellään, vaikka mikään estetykki se ei olekaan. Myös maastoilu onnistuu orin kanssa mainiosti, sillä se on rauhallinen ja peloton kentänaitojen ulkopuolellakin.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Sir Gaston evm
rn, 167cm, swb
Galgo evm
rn, 166cm, hann
Guadeloupe evm
Lady Midday evm
Borgs Magicienne evm
rt, 164cm, swb
Dancing Master evm
Borgs Magpie evm
Monferrina evm
rn, 170cm, hann
Syrtos evm
rt, 169cm, holst
Satyricon evm
Innocenzia Z evm
Mazurka evm
rn, 168cm, dwb
Lincoln evm
Medeina I evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.01.01.2017 KWPN-t Of Hope and Despair SG om. Romilly e. Of Want and Misery
2. s.24.02.2017 KWPN-o Greyshield HMS om. Romilly e. Artigie Angie
3. s.16.02.2017 FWB-t Panda Oasis om. VRL-08368 e. Poppy
4. s.26.03.2017 SWB-x xxxx om. Mahd. myynnissä e. Malkaboa