Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Oberon x Can-Can JDB

Ruunikko (Ee/AA) - Hannoverinhevonen - 166cm - Tamma
11.1.2010, 14-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-II

Omistaja VRL-10105 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja , Pferdezucht Von Essen, GER Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Chantico

Chantico ostettiin meille hollantilaiselta hevoskauppiaalta, joka oli tuonut sen 6-vuotiaana Saksasta yhteistyötalliltaan. Olimme alkaneet kiinnostua enemmän saksalaisista puoliverisistä ja etsimme lupaavia nuoria ratsuhevosia kilparatsuiksi ja jalostuskäyttöön. Chanticoa kävimme katsomassa netistä löytämämme myynti-ilmoituksen perusteella ja ihastuimmekin tamman miellyttävään luonteeseen heti. Koeratsastuksen jälkeen aloimme olla entistä varmempia ostopäätöksestä ja kun Chantico sai eläinlääkärintarkastuksestakin puhtaat paperit, päätimme ostaa tamman.
Palkittu II-palkinnolla Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 12/2018 pistein 6 + 40 + 18 + 20 + 15 = 99p.
Chantico on meille tulostaan saakka ollut mukavan helppo hevonen. Se on olemukseltaan rauhallinen ja rehti eikä ongelmia juuri ilmene niin tallissa kuin kentälläkään. Chantico on myös hyvin sosiaalinen hevonen, joka nauttii saamastaan huomiosta ja keskustelee paljon lajitovereittensa kanssa - vaikka ne olisivatkin muutaman sadan metrin päässä. Chantico onkin suosittu niin tallin ihmisten kuin hevostenkin parissa ja se tarhaa mieluiten kaverin kanssa.

Käsiteltäessä Chantico on hyvin helppo ja huomionkipeä tapaus. Se rakastaa rapsutuksia ja jos voisi tulisi varmaan syliin asti. Tarhasta tamma tulee mielellään antaen ottaa itsensä kiinni vaivattomasti ja taluttaessa se seuraa nätisti ihmisen tahdissa. Karsinassaan Chantico on hyvinkin vieraskorea ja seisoo kiltisti aloillaan väistäen pyydettäessä. Chanticon voikin pitää vaikka vapaana karsinassaan, sillä se ei pyöri ympäriinsä tai yritä karata raolleen jääneestä ovesta heti tilaisuuden saatuaan. Kaikki toimenpiteet harjaamisesta varustamiseen sujuvat Chanticon kanssa ongelmitta ja se onkin usein ensimmäisenä valmiina lähtöön. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin saavat tehdä työnsä rauhassa tämän tamman kanssa.

Ratsastaessa Chanticolla on pitkät matkaavoittavat askeleet ja se työskentelee mielellään. Sille ei ole niin väliä tehdäänkö töitä sileällä vai treenataanko esteitä, kunhan se pääsee tekemään jotain. Uusiin haasteisiin Chantico heittäytyy rohkeasti ja se myös oppii nopeasti. Chantico vastaa apuihin nopeasti ja se tuntuu keksivän vähän epäselvistäkin viesteistä mitä siltä halutaan. Sileällä Chantico ei ole mikään liitokavio, mutta se osaa kantaa itsensä hyvin ja tekee annetut tehtävät mielellään. Esteistä tamma tuntuu itsekin pitävän enemmän ja esteradalle se sopiikin paremmin. Chantico on jonkun verran kuumuvaa sorttia esteradalla, mutta sen saa helposti pidettyä hallinnassa. Se hyppää sulavasti ja helpon näköisesti eikä pelkää erikoisempiakaan esteitä. Radalla sen vahvuuksia on ehdottomasti nopeus ja itsevarmuus hypätessä. Maastoiluunkin Chantico sopii hyvin ja sen mukaan voi lähteä vähän heikkohermoisempikin kaveri, sillä se ei varmasti lähde mukaan joukkohysteriaan.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Oberon evm
rn, 168cm, hann
Osiris evm
m, 170cm, oldb
Rudianos evm
Tyrolienne evm
Tamfana S evm
rn, 167cm, holst
Bel Mandate evm
Tropanka II evm
Can-Can JDB evm
rn, 165cm, hann
Rugovo evm
rt, 168cm, hann
Rubin de Maurer evm
Zorya evm
Candytuft II evm
rn, 168cm, hann
Nemesis Star evm
Arabis evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.12.01.2017 HANN-o Iconos II om. Gestüt Silbereiche i. Iconoclast
2. s.24.01.2018 Hann-t Xtabay om. Romilly i. Coshlod