Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Man of War x Pyrate Fall

Mustankimo (Ee/aa/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Ori
30.11.2016, 13-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, KTK-II, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Art of War

Art of War jatkaa Fall of Icaruksesta lähtevää kimojen orien war –linjaa. Erityisen ylpeitä olemme Art of Warin suvusta, koska sen emänisä Iconoclast muodostui ehkä suosituimmaksi oriksemme myöhemmin. Yhdistelmää miettiessämme, emme edes ajatelleet kuinka hieno Art of Warin suvusta tulisi, mutta myöhemmin mietittynä suku meni aivan täydellisesti nappiin.

Hienon sukunsa ansiosta Art onkin ollut oikea malliori, se on menestynyt estekilpailuissa erinomaisesti, eikä sen jo syntyneet jälkeläisetkään ole hullumpia. Varsana Art oli helppo käsitellä ja se oli erityisen halukas oppimaan. Jänteen venähdys vuotiaana sai meidät pelkäämään jo pahinta, mutta sisukas Art parani kuitenkin nopeasti. Peloista huolimatta ratsutuksen tai myöhemmän kilpauran aikana ei vanha vamma palannut onneksi kummittelemaan.
Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 10+6+8½+4½+7+3½+5+9+5½
(65,556 %)

Palkittu II-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelutilaisuudessa 10/18 pistein 7,5 + 40 + 25 + 20 + 15 = 107,5p.

Kantakirjattu Hevoskantakirjaan II-palkinnolla lisätilaisuudessa 12/2018 pistein 17 + 17 + 18 + 17 + 1 = 70p.
Art on hyväluontoinen ja helppo oriksi, eikä sen kanssa tarvitse pelätä mitään orimaisia kevättansseja kiimaisten tammojen vuoksi. Art antaa käsitellä itseään helposti ja erityisesti eläinlääkärin kanssa ori tulee nuoruuden kokemustensa vuoksi toimeen, kuin parhaan ystävänsä. Ratsastaessa hyvin toimiva ja mielellään hyppäävä ori on ihana ratsastaa, mutta aivan aloittelijoilla se ei toimi.

Käsiteltäessä kiltti Art toimii tilanteessa kuin tilanteessa: se jaksaa seistä tuntikausia paikoillaan pestävänä, harjattavana ja letitettävänä ilman ongelman ongelmaa. Eläinlääkäri lukeutuu Artin parhaisiin ystäviin, eikä kengittäjäkään ole hullumpi jätkä. Taluttaessa Art kävelee nätisti vierellä ja tuntuu, että ori ei välttämättä huomaisi, vaikka se olisi vapaana. Tarhasta hakiessa ori juoksee portille höristen ja painaa turpansa hakijan kädelle siksi aikaa, kun riimunnaru napsautetaan kiinni.

Työskennellessään Art on aina reipas ja valmis hyppäämään. Koulukiemurat onnistuvat sen kanssa mallikkaasti, vaikkei se olekaan mikään kouluratojen tähti erityisesti hieman töksähtelevän näköisen ravinsa vuoksi. Hypätä Art voisi koska tahansa ja se hyppää hyvällä, joskin vähän erikoisella tekniikalla. Isältään Art on selvästi perinyt omituisen tavan potkaista esteen päällä takasillaan, kuin lisäpituutta hyppyyn hakeakseen. Esteiden välillä Art voi kuumua jonkin verran, eikä se siksi sovikaan aivan aloitteleville kilparatsastajille.

Maastoillessa Art on lähes välinpitämätön, se ei hätkähdä mistään, mutta ei myöskään tunnu ilahtuvan erityisesti aitojen ulkopuolelle päästessään. Ainoastaan paksu lumikerros saa sen selvästi innostumaan maastoilusta. Artilla tehdäänkin aina reilun lumisateen jälkeen hankitreeniä pellolla, jotta senkin tylsään maastoiluun saadaan joskus vähän vauhtia.

Tarhassa Art viettää aikaansa usein isänsä kanssa. Vaikka war –linjan hevosten kuvittelisi olevankin hyvinkin sotaisia, ovat nämä orit olleet yllättävästi tavallista rauhallisempia otuksia. Manny ja Art ovatkin kuin vanhoja mummoja, ne hörisevät toisilleen kuin juoruillakseen päivän tapahtumista, rapsuttelevat toisiaan päivät pitkät ja välillä jopa nukkuvat kylki kyljessä, kuin mitkäkin koiranpennut.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Man of War
ERJ-I, SG
mkm, 167cm, kwpn
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
mkm, 170cm, kwpn
Fall of Man evm
Serena Libre evm
Vishera
ERJ-I, FC
m, 166cm, xx
Bulldozer evm
Duchess C evm
Pyrate Fall
ERJ-I, KTK-II, KWPN-II, SG
rn, 172cm, kwpn
Iconoclast
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KTK-II, PM
mkm, 170cm, hann
Iconos evm
K Cinnabun evm
James Kidd
ERJ-II, FC
rn, 174cm, sf
Prophéte evm
Pyrates Blanc evm

Jälkeläisiä yhteensä 2