Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Armani v.d. Bogart x A.D. Rough Party

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 169cm - Ori
26.12.2016, 0-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Grand Prix / 100cm
Kapasiteetti Grand Prix / 100cm

Armada v.d. Romilly

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Armada on perinyt isältään hieman välinpitämättömän ja etäisen luonteensa, vaikka ratsastaessa siitä löytyy huomattavasti enemmän reaktiivisuutta ja nopeutta eikä se sovi ihan kenen tahansa käsiteltäväksi.

Ratsastaessa Armada vaatii hyvää johtamista ja paljon tehtäviä eteensä. Se on varsin herkästi kuumuvaa sorttia ja purkaa mielellään energiaansa ylimääräiseen riekkumiseen. Asiansa osaavan ratsastajan alla Armadasta saa kuitenkin hyvinkin taitavan kouluratsun, jolla riittää liikettä ja taitoa vaativimpiinkin kiemuroihin. Armada liikkuu omasta takaa hyvässä ryhdissä ja se on yllättävän helppo saada kokoamaan itseään, kunhan tietää mitä tekee. Esteradoille Armadasta ei oikein ole, sillä se ei oikein jaksaisi keskittyä hyppäämiseen ja alkaa helposti käydä kierroksilla. Silloin tällöin orin kanssa voi kuitenkin pienet estetreenitkin pitää mielen virkistykseksi. Armada on maastossa varsinainen ruutitynnyri ja sen kanssa saa jatkuvasti olla tarkkana. Ori sätkyilee milloin mitäkin ja villitsee helposti muutkin hevoset mukaan.

Käsiteltäessä Armada ei suuremmin välitä ympärillään pyörivistä ihmisistä. Se seisoskelee yleensä paikoillaan nätisti, mutta turhautuessaan saattaa alkaa luimistelemaan ja kuopimaan ilmaa etujaloillaan. Armadan kanssa ripeys onkin valttia. Se ei erityisemmin nauti rapsutteluista tai ylimääräisestä hössöttämisestä ja sen mieleen ovatkin ammattimaiset otteet käsittelyssä. Eläinlääkäri ja kengittäjä ovat Armadalle ihmisiä muiden joukossa ja se sietää hyvin erikoisemmatkin toimenpiteet kunhan ne eivät kuluta liiaksi sen kallisarvoista aikaa. Taluttaessa Armadalla on esittää aikamoista showhevosta ja sen kanssa saakin olla varsin pitkä pinna sekä jämerät otteet.

Armada tulee verrattain hyvin toimeen lajitoveriensa kanssa, vaikka vähän sillä on tarvetta selvitellä nokkimisjärjestystä aina silloin tällöin. Pääasiassa ori saa rauhassa tarhata muutaman vähän rauhallisemman kaverin kanssa. Kisapaikalla Armada pitää kovaa meteliä itsestään ja rauhoittuu vasta verryttelyssä saadessaan taas tekemistä. Radalla se pääsee loistamaan ja tuntuu nauttivan huomion keskipisteenä olemisesta. Armadalla onkin siinä mielessä erinomainen kisapää, että se tuntuu ymmärtävän kouluaitojen sisäpuolella olevan tosi kyseessä ja jättää riekkumisen ulkopuolelle.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Armani v.d. Bogart
KRJ-I, KTK-I, KWPN-II, PM
rt, 168cm, kwpn
Jimmy Choo
KRJ-I
rt, 165cm, kwpn
Guinness evm
C Vidya evm
Symphonie
KTK-II
rn, 166cm, kwpn
Apollo L evm
Lang Unity evm
A.D. Rough Party
rn, 168cm, kwpn
Roughneck
rn, 168cm, westf
Ringneck evm
Meopta evm
One More Party
rn, 168cm, kwpn
One More Night evm
Colour Mint evm

Ei jälkeläisiä.