Hero

Tervetuloa virtuaalitalli Romillyyn

Romilly on virtuaalinen ratsutalli, jonka toiminnan perusteina ovat KWPN-hevoskasvatus sekä laadukkaan oriaseman ylläpito. Tallin tiloissa järjestetään myös ratsastuskilpailuja eri tasoisille ratsuhevosille. Toiminnastamme löydät lisätietoa hevoskasvatus- ja toimintalinkkien takaa.

Talli sai alkunsa vuoden 2016 loppusyksystä, kun tallin omistajat halusivat palailla takaisin virtuaaliharrastuksen pariin. Hetken mietinnän tuloksena päätettiin jatkaa siitä mistä jäätiin ja Romilly onkin jatkaja edesmenneelle myös KWPN-hevosia kasvattaneelle Bogart&Britanoville.

- Asil & davis
Ajankohtaista

Uutisia ja ajankohtaisia asioita Romillysta.

Tilat

Virtuaalimaailman rauhallisella maaseudulla sijaitseva Romilly on täysin varusteltu talli niin huippukilpahevosille, kuin jalostushevosillekin. Uudet ja laadukkaat tilat tarjoavat turvallisen ja mukavan ympäristön kaikenlaiseen harrastamiseen.

Kolme uudenaikaiseksi remontoitua ja tilavaa tallia antavat mahdollisuuden todelliseen luksushevosteluun. Valoisat ja suuret karsinat takaavat hevosten hyvinvoinnin ja viimeisen päälle hyvää hoitoa varten Romillystä löytyy muunmuassa solarium ja kävelytyskone. Kauniit vaaleat kivirakennukset ympäröivät tallipihaa idyllisesti tilan pitkästä historiasta muistuttaen.
Monipuolisten treenausmahdollisuuksien ja toimivan kilpailuympäristön ansiosta Romillyssä riittää toimintaa aamusta iltaan. Sekoitepohjaiset kolme kenttää ja kaksi maneesia ovat rakennettu optimaalisiksi kovassakin treenissä oleville hevosille. Lisäksi Romillyn ympäristöstä löytyy lukuisia erilaisia maastoreittejä ratsastuspoluista luonnontilaisiin metsiin.
Suurinta osaa Romillyn hevosista pyritään pitämään laitumilla ympäri vuoden, jotta ne saavat liikkua mahdollisimman paljon ja vapaasti. Laitumia Romillyllä onkin useamman hehtaarin verran. Puuaitaiset ja hiekkapohjaiset tarhat ovat pääasiassa kilpailukaudella olevien hevosten ja jalostusorien käytössä.
Romillyn päärakennuksessa on muutamia vuokrattavia huoneita esimerkiksi vierailevia valmentajia ja kilpailijoita varten. Siellä toimii myös kahvio, joka saadaan suuremman salin kanssa yhdistettyä isommaksi ruokailutilaksi erilaisia tapahtumia ja koulutuksia varten. Tallipihassa toimii pieni satulaseppä ja valjasmyymälä Romilly Saddlery.