Huomaathan, että Firien Stud on eikä mitään tapahdu oikeasti.
Please note that Firien Stud is a and nothing happens in real-life.

Kasvatustyömme tavoitteena on hyväluonteinen, rakenteeltaan korrekti ja suorituskykyinen käyttöhevonen. Haluamme vaalia vanhempia sukulinjoja ostamalla nuoria lupauksia muilta virtuaalihevoskasvattajilta sekä luoda uusia linjoja tuomalla hevosia itse. Vaikka pääasiallisesti suosimme Hannover-kantakirjaa, rekisteröimme varsoja niiden ominaisuuksista ja polveutumisesta riippuen myös muihin saksalaisiin kantakirjoihin.

Kasvattimme tunnistat etuliitteestä Firien tai Fir.

Kasvatustoiminta & jalostusorit

Firienin siittolaan syntyy vuosittain muutamia puoliverivarsoja, jotka edustavat pääsääntöisesti Hannover-kantakirjaa. Varsat jäävät tilanteesta riippuen joko kasvamaan meille ja myöhemmin omaan käyttöömme tai myydään uusiin koteihin. Myytävistä kasvateistamme ilmoitamme Keskustassa. Kasvatustoimintamme ohella toimintaamme kuuluu myös oriasemapalvelut ja kaikki jalostusorimme ovatkin tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille puoliveritammoille.

Kasvatustyömme perustana ovat jalostushevosemme, jotka ovat valikoituneet ominaisuuksiensa ja sukunsa perusteella muiden joukosta. Kasvattaaksemme parhaita mahdollisia käyttöhevosia ja tulevaisuuden jalostusmateriaalia teemme yhdistelmiä harkiten ja vanhempiehdokkaiden näyttöihin perustuen. Kaikki siitoshevosemme ovat kantakirjattuja ja käyvät aikataulusta riippuen myös vähintään oman lajinsa laatuarvostelussa. Toivommekin hevostemme varsoilta myös kilpailemista sekä laatuarvostelutilaisuuksiin osallistumista saadaksemme tietoa kasvatustyömme tuloksista.

Myyntiehdot

Ostaessasi meiltä kasvatin, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Varsan sivut tulee ilmoittaa viimeistään kahden viikon kuluessa myyntihetkestä. Jos kasvatin sivut katoavat tai se on täysin hylätty vähintään vuoden ajan, meillä on oikeus katsoa kauppa puretuksi. Wayback Machineen tallennetut kasvatit jäävät uudelle omistajalleen, mikäli niiltä ei enää odoteta mitään. Varsa tulee rekisteröidä Virtuaalisen Ratsastajainliiton hevosrekisteriin. Kasvattajaksi merkitään hevosen sivuille ja hevosrekisterin tietoihin Firien Stud ja kasvattajanimeksi rekisteriin Firien/Fir. Varsan nimeä, painotuslajia, syntymäaikaa, kasvattajaa tai sukupuolta ei saa muuttaa. Muiden perustietojen kuten värin, säkäkorkeuden ja odotetun koulutustason olisi suotavaa pysyä realistisina vanhempien tietoihin nähden. Orin saa ruunata. Lisäksi joillain kasvateistamme saattaa olla yksilökohtaisia ehtoja, joiden noudattamatta jättäminen oikeuttaa kaupan purkuun.

Meillä syntyneet kasvatit

Firien Pennyroyal
Weybridge's Royal Mint x Cranleigh Magnolia

s. 25.12.2018
Hannoverinhevonen
Omistaja: VRL-10105 ja VRL-05567 / Firien Stud

Kasvatin sivuille
Firien Viggo
Silbers Vado x Invidia v. Helmwald

s. 16.12.2018
Hannoverinhevonen
Omistaja: VRL-10105 ja VRL-05567 / Firien Stud

Kasvatin sivuille