Huomaathan, että Firien Stud on eikä mitään tapahdu oikeasti.
Please note that Firien Stud is a and nothing happens in real-life.

Firien Pennyroyal

Virtuaalihevonen | A sim-game horse
Ei mainittavia saavutuksia.
Hannoverinhevonen - Tamma - Musta (Ee/aa) - 25.12.2018 - 167cm
0-vuotias - Satunnainen ikääntyminen

Painotuslaji: Esteratsastus - Koulutustaso --(kapasiteetti 150cm)

Omistaa VRL-10105 ja VRL-05567 Kasvattanut Firien Stud

Kotitallina Firien Stud

VH18-011-0283

"Pennyn emä Magnolia oli astutettu vielä sen asuessa Romillyssä. Halusimme tammasta itsellemme varsan, joka sopisi Hannover-kantakirjaan ja aloimmekin etsiä sopivaa oria omien jalostusoriemme ulkopuolelta. Adinasta meille tarjottiin kimoa hannoverilaisoria Weybridge's Royal Mintia ja vakuutuimme sen näytöistä kilparadoilla sekä hieman vanhempia linjoja edustavasta suvusta. Varasimme orista astutuksen ja Magnolia varsoikin seuraavana jouluna pienen mustan tammavarsan Firien Pennyroyalin."

Ei mainittavia saavutuksia.

3-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Weybridge's Royal Mint
km, 169cm, hann
Seventh Gate PB
rn, 172cm, hann
Caranthir YLA2, ERJ-III
Carnival of Lust ERJ-I, YLA2
White Line Fantasy PB
km, 162cm, hann
Grenier
Ravishment of Hades ERJ-II, YLA2
Cranleigh Magnolia
m, 168cm, hann
Mighty 4ever
rt, 171cm, hann
The Music Flows HANN3, YLA3, Champion
Major Heart
Cranleigh Waynoka
EV-II, Premier, Quintessential
rn, 166cm, hann
Wriston
Chenoa GER Bronze Premium
Jälkeläiset
Ei jälkeläisiä.

Firien Pennyroyal ei ole tarjolla jalostuskäyttöön tallin ulkopuolelle.

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu luonnetta.

Kilpailumenestys
Listattuna vain sijoitukset.
Ei sijoituksia.

Rakas päiväkirja...

1. Joulupäivä 25.12.2018
Theo oli ensimmäisenä paikalla, kun Magnolia alkoi varsoa. Olin itse vielä tyytyväisenä unten mailla, kun puhelimeni soittoääni alkoi tunkeutua tajuntaani ja repi minut ikävästi hereille. Silmiäni siristellen näytön kirkasta valoa vasten räpelsin linjan auki ja kuultuani vain lauseen alun aloin tehdä montaa asiaa samaan aikaan; tökin Louisin hereille, vedin satunnaisia vaatekappaleita päälleni ympäri makuuhuonetta pyörien, lopettelin puhelun Theon kanssa ja aloin etsiä Chiaran numeroa puhelinluettelosta. Olin jo puolijuoksua matkalla ulos kartanon ovista, kun Chiara vastasi yllätyksekseni. Olin ajatellut hänen haluavan olla rauhassa joulupäivän ja valmistautunut jo mielessäni etsimään lähimmän päivystävän eläinlääkärin. Selitin naiselle tilanteen harppoessani kohti tammatallia ja tämä ilmoitti olevansa valmis tulemaan paikan päälle, jos jotain epänormaalia ilmenisi. Sulloin puhelimeni takin taskuuni ja kiirehdin eteenpäin.

Magnolia oli jo asettunut makuulle ja Theo seuraili tilannetta karsinan ovelta.
"Se päätti sitten tulla vähän etuajassa", totesin hymyillen. Kuulin tallikäytävältä askelia ja hetken päästä Louiskin ilmestyi karsinalle.
"Joo. Se oli eilen illalla vielä ihan normaali", Theo vastasi. Jäimme kaikki seuraamaan tilannetta karsinan ulkopuolelle eikä kulunut kauaa, kun varsan etujalat pilkottivat jo ulkona. Magnolia näytti osaavan asiansa hyvin ensikertalaiseksi ja meidän ei juuri tarvinnut kuin seurata vierestä, kun pieni musta varsa työntyi ulkomaailmaan ja veti ensimmäiset hengenvetonsa. Minusta oli aina ihmeellistä seurata pienen varsan ensimmäisiä hetkiä ja Magnolia antoikin minulle tietämättään parhaan joululahjan sinä jouluna. Hymyilin itsekseni seuratessani varsan haparoivia ensiaskeleita.
"Tuleeko siitä sitten Pennyroyal?" Louis kysyi vierestäni.
"Ai, ilmeisesti", hymyilin. Varsa tosiaan näytti olevan tamma. Me olimme miettineet nimiä valmiiksi molemmille mahdollisille sukupuolille ja Pennyroyal, puolanminttu, oli ollut sopiva yhdistelmä isän ja emän nimeä. Niinpä siitä varsasta tuli sitten virallisesti Firien Studin ensimmäinen kasvatti - Firien Pennyroyal.
- Rini Davis (VRL-10105)Kuvat © Beate Langels