Huomaathan, että Firien Stud on eikä mitään tapahdu oikeasti.
Please note that Firien Stud is a and nothing happens in real-life.

Me Firien Studissa tähtäämme hevoskasvatuksellamme luomaan rakenteellisesti korrekteja ja luonteeltaan kilparadoille soveltuvia urheiluhevosia. Jalostushevoskantamme koostuu omien painotuslajiensa huippuyksilöistä, jotka olemme valikoineet tarkoituksenmukaisesti muilta hevoskasvattajilta sekä tuoneet itse. Virallinen kantakirjavalintamme on Hannover, mutta varsan ominaisuuksista ja polveutumisesta riippuen rekisteröimme myös muihin saksalaisiin puoliverikantakirjoihin.

Näillä sivuilla pääset tutustumaan lähemmin siittolamme elämään,
tervetuloa!
- Davis & - Asil

Tarinamme

"Firien Stud sai alkunsa, kun aloimme kiinnostua KWPN-hevosten lisäksi myös muutamista saksalaisista puoliverikantakirjoista. Ajatus toisesta tallista oli pyörinyt mielessä jo vuoden päivät, mutta sopivia toimitiloja ei tuntunut löytyvän. Kun sitten saimme vihiä myytävästä kartanosta tiluksineen Saksassa, päätimme käydä katsastamassa paikan. Sovimme tapaamisen kiinteistönvälittäjän kanssa kisamatkan yhteyteen keväällä 2018. Paikan päällä totesimme Firienin kartanon olevan parhaat päivänsä nähnyt, mutta remontoimalla siitä saisi varmasti vielä kelvollisen. Tartuimmekin haasteeseen ja sovimme kaupoista siltä seisomalta.

Uusien toimitilojemme valmistuessa hiljalleen kesän aikana aloimme Hollannin päässä valmistella hevosia muuttoon. Suurin osa saksalaisia kantakirjoja edustavista hevosistamme muuttaisi Firieniin lukuunottamatta jo eläkepäiviään viettäviä vanhuksia. Syksyn tullessa Firienissä alkoikin olla jo valmista hevosten saapumista varten ja vuosia tyhjänä seissyt kartano avasi ovensa taas virallisesti marraskuussa 2018.

Sivuja päivitetty viimeksi 5.12.2018

Yhteistyössä kanssamme toimii Tallin nimi.
Firien Stud on Romillyn sisartalli.